top of page

SVØMNING

Svømning 1.jpg

TIRSDAGE: Konkurrencesvømning (Alle aldersgrupper)
Træningstid: 18:00 - 19:00
Træningssted: DGI-Huset Vordingborg

ONSDAGE: Aldersgruppe: Alle aldre

Træningstid: 16:50-18:30
Træningssted: DGI-Huset Vordingborg


KONTAKT:

Hold 1: Stefan Rasmussen

M: 22 37 92 63 

Hold 2: (konkurrence) Kristian Levi Hansen

M: 40 92 91 13

Svømning er en idræt som alle kan deltage i, her er mulighed for både vedligeholdelses træning, vandtilvænning, motion og konkurrence.

Der vil være en hjælper i hvert omklædningsrum, som er behjælpelig med en håndsrækning.

 

Om torsdagen er der mange hjælpere tilstede, hvorimod at der kun er begrænset om onsdagen, derfor har vi lavet en regel der siger, at har du personlig hjælp i din dagligdag eller har brug for personlig hjælp, skal du selv sørge for at have en sådan hjælper med.

Svømning torsdage er kun for personer der er 18+

Hvis du fået lyst til at gå til svømning, møder du op og aftaler med træneren om hvilken tid du kan komme til at svømme i.

 

Er det første gang du skal i gang med at dyrke handicapidræt, og føler dig utilpas med at møde op, kan du kontakte svømmetræneren, for at få noget information, eller hvis du kender en som går til svømning er det en god ide at følges med vedkommende den første gang, og ellers vil træneren og hjælperne være behjælpelig med at du kommer til at føle dig tryg ved at komme.

  

Vi har også nogle der tager til svømmestævner - så man har også mulighed for at blive konkurrencesvømmer - her er flere muligheder, men kun ved svømning om tirsdagen/onsdagen. (Hold 2)

TORSDAGE: Aldersgruppe: 18+ 
Træningstid: 14:00-16:00
Træningssted:DGI-Huset Vordingborg


KONTAKT:

Niels Jørgen Abildgaard

M: 28 57 47 43

VHI LOGO.png
bottom of page